Til innholdet

Bank og forsikring

Samfunnsviterne har til formål å fremme medlemmenes økonomiske interesser. Vi er derfor glade for å kunne tilby medlemmene en av markedets beste avtaler innen bank og forsikring. Benytt deg av tilbudet i Danske Bank og Storebrand.

Samfunnsviternes Forsikring - markedets beste priser og vilkår på forsikring levert av Storebrand

 

*Vi bytter forvalter av forsikringskontoret 1.oktober. Dette berører ikke noen av dine forsikringer, men du vil av den grunn motta papirfaktura i november og desember som må betales manuelt i din nettbank. 

Fra Januar vil din opprinnelige avtalegiro fungere som tidligere. For deg som har både kollektive og private forsikringer vil de fremover vises på samme side, og faktureres på samme giro.*

Samfunnsviterne forhandler årlig priser og vilkår med forsikringsselskapet, på vegne av alle medlemmene, slik at du til enhver tid har blant markedets beste priser og vilkår. Samfunnsviternes Forsikring sikrer medlemmene kvalifisert service og rådgivning i forsikringsspørsmål.

Se oversikt over forsikringer og priser på https://www.storebrand.no/site/akademikerne.nsf/pages/samfunnsviterne

Kontakt forsikringskontoret for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 67 51 93 09
E-post: Følg lenken over og send mail fra skjema på siden

 

Danske Bank - med en garanti om markedets beste betingelser på lån

Vår samarbeidspartner Danske Bank gir deg et svært godt banktilbud. Du kan være trygg på at du har blant markedets beste betingelser både nå og i fremtiden, uten å måtte forhandle på rentene.

Se flere fordeler og bestill her www.danskebank.no/samfunnsviterne

Kontakt Danske Bank for både nye og eksisterende avtaler:

Telefon: 987 05 550
E-post: 05550@danskebank.no

 

Starte egen virksomhet?

Pensjon, forsikring og banktjenester:

  • Du kan opprette en svært gunstig pensjonsavtale gjennom vår samarbeidspartner Storebrand. Forutsigbare betingelser, relevant rådgivning og hjelp til å forstå pensjon er noen av fordelene vi har fremforhandlet. Mer informasjon om tilbudet finner du her, eller ved å kontakte Storebrand på tlf. 22 31 52 77, eller send e-post til bedrift@storebrand.no.
  • Samfunnsviterne har fremforhandlet en forsikringsavtale som sikrer medlemsbetingelser som er blant markedets beste. Gjennom avtalen har du til alle typer personforsikringer, samt gunstige næringslivsforsikringer. Les mer om Samfunnsviternes forsikring!

Fant du det du lette etter?