Samfunnsviterne og Danske Bank forlenger samarbeidsavtalen gjennom Akademikerne Pluss, som skal forvalte medlemsfordeler på foreningens vegne. Dette gir deg som medlem tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale.

Avtalen er fremforhandlet i samarbeid med Akademikerne Pluss, og vil blant annet sikre deg en meget god boliglånsrente som er, og vil forbli, blant markedets beste til enhver tid. Renten på boliglån er nå kun 1,95 % nom, og 1,9 % nom. for de under 34 år. 

Med bankavtalen er du trygg på at du har blant markedets beste betingelser til enhver tid. Les mer om hvordan du blir kunde og søker på lån her.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner – nå og i fremtiden. Når og hvor du ønsker å møte banken er opp til deg. Les alt om hva avtalen kan bety for din økonomi her.

Har du egen bedrift kan du gjennom Danske Banks bedriftsavtale benytte bransjespesialister og rådgivere med forståelse for hvordan privat- og bedriftsøkonomien henger sammen. Du får svært konkurransedyktige priser, og kan dra nytte av effektive selvbetjeningsløsninger. Les alt om avtalen og se oppdaterte priser og vilkår her.