Er arbeidsdagen din preget av for liten tid til å prioritere de viktige arbeidsoppgavene? Har du en følelse av at du kunne fått gjort mer med færre avbrudd og større fokus på kjerneoppgavene?

Det finnes effektive verktøy som kan hjelpe deg å ta kontroll over arbeidsdagen, og dermed få det bedre i hverdagen! Det handler om å endre vanene, lære seg å håndtere informasjonsoverflod og ta i bruk mer effektive arbeidsverktøy. Metoden er enkel, men ikke lett!

Dette kurset gir deg de fremste teknikkene til hvordan du skaper struktur som gir resultater for deg i ditt daglige arbeid.

  • Hvordan prioritere det viktige når alt haster
  • Bli trygg på at du tar de riktige beslutningene i tide
  • Få bedre tid til det du er god på

Tidsstyring er en undervurdert kunst som letter på arbeidspresset og gir deg rom til å prioritere det som er viktig for deg.

Så slipp følelsen av at du har glemt noe! Glem stresset!
Strukturer det og få det gjort!

Tidspunkt:  Onsdag 12. februar 2020, kl. 10:00–15.30
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo
Program: lenke til program

Kursavgift:
Medlem: kr. 3 200
Ikke-medlem: kr. 4 100
Faktura:
Dersom faktura skal stiles og sendes til en annen mottaker enn selve deltakeren, vennligst skriv dette i kommentarfeltet sammen med fullstendig fakturaadresse og referansenummer.

Husk at du i mange tilfeller kan få kurs knyttet til etter- og videreutdanning dekket av din arbeidsgiver.

Om kursholder:

Cecilie Thunem-Saanum er en prisvinnende foredragsholder innen kommunikasjon og tidsstyring. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader – og hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter, med hele landet som arbeidssted.
Uansett hvilken rolle Cecilie er i, lever hun etter det samme prinsippet: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. Foredragene hennes kjennetegnes av en løs tone, stram regi og klare mål. Hun er opptatt av å gi deg verktøy som kan tas i bruk i hverdagen, og som er realistiske og gjennomførbare.

Cecilie har drevet sitt virke siden 2004, og jobber med alt fra toppledere til taxisjåfører. Før hun startet for seg selv har hun i mange år jobbet som leder innen kultur, hotell og reiseliv. Cecilie har utdannelse innen språk, kommunikasjon og ledelse. Foredragene tilbys også på engelsk.

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:
- Fantastisk! Både nyttig og underholdende
- Dyktig og interessant foredragsholder
- Utrolig inspirerende kursholder som bydde på seg selv

 

Merk: Reise og opphold dekkes ikke av Samfunnsviterne. Vi ber om at reise og opphold bestilles etter at endelig deltakerbekreftelse er mottatt, slik at du er sikker på at du har fått plass på kurset.

Kurset er åpent for alle!