Er arbeidsdagen din preget av for liten tid til å prioritere de viktige arbeidsoppgavene? Har du en følelse av at du kunne fått gjort mer med færre avbrudd og større fokus på kjerneoppgavene?

Det finnes effektive verktøy som kan hjelpe deg å ta kontroll over arbeidsdagen, og dermed få det bedre i hverdagen! Det handler om å endre vanene, lære seg å håndtere informasjonsoverflod og ta i bruk mer effektive arbeidsverktøy. Metoden er enkel, men ikke lett!

 

Dette kurset gir deg de fremste teknikkene til hvordan du skaper struktur som gir resultater for deg i ditt daglige arbeid.

  • Hvordan prioritere det viktige når alt haster
  • Bli trygg på at du tar de riktige beslutningene i tide
  • Få bedre tid til det du er god på

Tidsstyring er en undervurdert kunst som letter på arbeidspresset og gir deg rom til å prioritere det som er viktig for deg. Så slipp følelsen av at du har glemt noe! Glem stresset! Strukturer det og få det gjort!

 

Om kursholder
Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk, med temaer som tidsstyring, kundeservice, salg, selvledelse og presentasjonsteknikk. Alle seanser gjennomføres med en løs tone, stram regi og klare mål. Hun har en klar visjon: «Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør.» Cecilie er opptatt av at ethvert foredrag hun leverer gir konkrete tips og praktisk nytteverdi. Cecilie ble tildelt «Årets Hederspris 2015» (Confex) for sitt arbeid som en engasjerende formidler, og hun får alltid svært gode tilbakemeldinger for sine kurs og foredrag.

 

Praktisk informasjon:
Tidspunkt: 21. mai 2019, kl. 09:30–15.30.
Sted: Oslo, Scandic Oslo City
Program: lenke til program
Pris for medlemmer: kr. 2 900
Pris for ikke-medlemmer: kr. 3 900


Merk: Reise og opphold dekkes ikke av Samfunnsviterne. Vi ber om at reise og opphold bestilles etter at endelig deltakerbekreftelse er mottatt, slik at du er sikker på at du har fått plass på kurset. Husk at du i mange tilfeller kan få kurs knyttet til etter- og videreutdanning dekket av din arbeidsgiver.

Arrangementet er åpent for alle!