Ønsker du noen gode verktøy som gjør deg til en tryggere og tydeligere formidler?

Meld deg på kurs i presentasjonsteknikk og lær deg hvordan:

  • bygge opp og forberede en god presentasjon
  • håndtere egen nervøsitet
  • fange og holde på tilhørernes oppmerksomhet
  • takle spørsmål, avbrytelser og uoppmerksomme eller negative tilhørere
  • bli mer bevisst på egne styrker og forbedringsområder
  • bli en tryggere formidler

Gjennom kurset får du innsikt i hvordan egen kommunikasjon virker på andre, og kursleder gir gode råd om hvordan du kan beherske ulike situasjoner når du har ordet i en stor eller liten forsamling, så vel som i dialog én til én. Du får konkrete verktøy gjennom teori og praktisk trening på hvordan engasjere mottaker, og hvordan fremstå som en trygg, profesjonell og genuin formidler.

Målet er å bli enda bedre og tryggere når en skal legge frem og når en skal ta imot et budskap.

Tidspunkt: Onsdag 11. mars 2020, kl. 09:30–15.30
Sted: JUS Lab, Kristian Augusts gate 7B, Oslo

Kursavgift:
Medlem: kr. 3 200
Ikke-medlem: kr. 4 100
Faktura: Dersom faktura skal stiles og sendes til en annen mottaker enn selve deltakeren, vennligst skriv dette i kommentarfeltet sammen med fullstendig fakturaadresse og referansenummer.


Husk at du i mange tilfeller kan få kurs knyttet til etter- og videreutdanning dekket av din arbeidsgiver.

Om kursholder:

Cecilie Thunem-Saanum er en prisvinnende foredragsholder innen kommunikasjon og tidsstyring. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader – og hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter, med hele landet som arbeidssted. Uansett hvilken rolle Cecilie er i, lever hun etter det samme prinsippet: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. Foredragene hennes kjennetegnes av en løs tone, stram regi og klare mål. Hun er opptatt av å gi deg verktøy som kan tas i bruk i hverdagen, og som er realistiske og gjennomførbare.

Cecilie har drevet sitt virke siden 2004, og jobber med alt fra toppledere til taxisjåfører. Før hun startet for seg selv har hun i mange år jobbet som leder innen kultur, hotell og reiseliv. Cecilie har utdannelse innen språk, kommunikasjon og ledelse. Foredragene tilbys også på engelsk.

 

Merk: Reise og opphold dekkes ikke av Samfunnsviterne. Vi ber om at reise og opphold bestilles etter at endelig deltakerbekreftelse er mottatt, slik at du er sikker på at du har fått plass på kurset.

Kurset er åpent for alle!