Akademikerne inviterer til omstillingskurs for tillitsvalgte i statlig sektor 18.-19. mars i Bergen. Mange statlige virksomheter er i omstilling, og mange av våre medlemmer og tillitsvalgte er og blir omfattet av store endringsprosesser som gjelder større deler av forvaltningen. Akademikerne ønsker derfor å gjøre våre tillitsvalgte godt rustet til å bidra i omstillingsprosessene på arbeidsplassene. Kursinnholdet dekker sentrale områder som berører tillitsvalgte i en omstillingsprosess.

Det er begrenset med plasser på kurset, og de som tidligere har deltatt på omstillingskurs i regi av Akademikerne eller Samfunnsviterne vil ikke bli prioritert. Vi understreker at det er bindende påmelding.

 

Praktisk informasjon

Reise og opphold dekkes av Akademikerne, og praktisk informasjon vedrørende reise m.m. fremkommer av deltakerbekreftelsen fra Akademikerne som sendes de som får plass etter påmeldingsfristens utløp.

 

Akademikerne har reservert følgende reiserute fra Oslo:

  • SK 255 Oslo (OSL) 18. mars, kl. 09:15
  • SK 272 Bergen (BGO) 20. mars, kl. 14:55

 

Det gis anledning til å velge annen reiserute dersom det er mer hensiktsmessig. Hvis du kan fly direkte til og fra Bergen fra din hjemby trenger du ikke dra via Oslo.

 

 

Målgruppe: tillitsvalgte i statlige virksomheter som er under omstilling

Tid: 18.-20. mars 2020

Sted: Clarion Hotel Admiral, Bergen

Påmeldingsfrist: 3. mars

Program: lenke til program, med forbehold om mindre endringer