Etter stor interesse da vi satt opp et Talk like TED-kurs tidligere i år, gjentar vi suksessen og setter opp et nytt kurs i februar 2019.

TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag som formidler "ideas worth spreading" med stor gjennomslagskraft. Gjennom et effektivt halvdagskurs tilbyr vi en innføring i de teknikker og virkemidler som ligger bak en vellykket TEDxOslo-talk.

• Hva er en "idea" og hva gjør den "worth spreading"?
• TED talkens hjørnesteiner
• Fire spørsmål som viser vei

Tid og sted: Tirsdag 12. februar fra kl. 09:30-14:00, Møterom Lillevik, Samfunnsviternes lokaler i Kristian Augusts gt. 9, Oslo.

Kursavgift: 4100 kr.
Arrangementet er kun for medlemmer av Samfunnsviterne.

I løpet av fire timer lærer du hvor viktig en "idé" er - og hvordan du finner din. Du lærer hvordan du med enkle virkemidler får publikum med deg, og hvordan en god struktur er din beste venn. Du får se eksempler fra kjente TED talks, og får gjennom korte skriveøvelser konkret tilbakemelding på din egen skriving.

Om kursholderen
Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i over 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Siden 2017 har han hjulpet TEDxOslo sine foredragsholdere med å gjøre sin idé "worth spreading".

Merk: Reise og opphold dekkes ikke av foreningen. Vi ber om at reise og opphold bestilles etter at endelig deltakerbekreftelse er mottatt, slik at du er sikker på at du har fått plass på kurset. Merk også at faktura for kursavgift stiles og sendes til påmeldte selv, ikke til arbeidsgiver.