Løft nivået på dine presentasjoner med tekstforfatter Christoffer Leborg.

Meld deg på dette kurset og lær deg hvordan du formidler budskapet ditt på bare ti foiler, og hvordan det gir deg større mulighet til å lykkes i ditt neste møte.

Gjennom en effektiv og praktisk rettet heldags workshop lærer du hvordan du løfter nivået på dine presentasjoner - og dermed dine møter. På kurset jobber med din egen presentasjon - den du holder i dag men ikke er fornøyd med, den du har begynt på men aldri kommet i mål med, eller kanskje den du aldri får begynt på. Gjennom praktiske oppgaver og konkrete tilbakemeldinger tas du steg for steg fra den presentasjonen du holder i dag - til den presentasjonen du ønsker å holde.

Workshopen ledes av tekstforfatter Christoffer Leborg, mangeårig Speakers Coach i TEDxOslo, og bygger på de samme grunnleggende prinsippene som har gjort TED til verdens mest anerkjente foredragsformat.

Workshopen passer for ledere, konsulenter, rådgivere - og alle andre med ansvar for å formidle et budskap på en måte som når frem.

Lær å vinne møtet gjennom:
- å finne ditt egentlige budskap
- å velge de rette bevisene
- å sikre relevans
- å skape troverdighet
- å formulere tekster med energi
- å velge bilder som overbeviser
- å tydeliggjøre din call to action

Tidspunkt: Torsdag 27. februar 2020, kl. 09:00–16:00
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo

Kursavgift:
Medlem: kr. 3 800
Ikke-medlem:  kr. 5 000
Faktura: Dersom faktura skal stiles og sendes til en annen mottaker enn selve deltakeren, vennligst skriv dette i kommentarfeltet sammen med fullstendig fakturaadresse og referansenummer.

Husk at du i mange tilfeller kan få kurs knyttet til etter- og videreutdanning dekket av din arbeidsgiver.

Merk: Reise og opphold dekkes ikke av Samfunnsviterne. Vi ber om at reise og opphold bestilles etter at endelig deltakerbekreftelse er mottatt, slik at du er sikker på at du har fått plass på kurset. 

Kurset er åpent for alle!