Til innholdet

Karriere

Samfunnsviterne gir deg de verktøyene du trenger for å fremme kompetansen din, tenke bredt og kreativt rundt dine egne karrieremuligheter. Her deler vi vår kunnskap om arbeidsmarked, jobbsøkerprosess og karriereutvikling. Vi tilbyr konkrete eksempler, maler og fremgangsmåter for å fremme din kompetanse, og tips til hvordan du kan gå frem for å finne ut mer om karrieremulighetene dine.

KARRIERESTART OG KARRIEREUTVIKLING

På Min side finner du informasjon eksempler på arbeidsgivere, tips til hvordan du finner jobbene, eksempel på hvordan du kan gå fram for å presentere faget ditt på en god måte som er forståelig for arbeidsgivere med en annen fagbakgrunn, eksempler på CV og søknad, tips til jobbintervju, informasjon om lønn og mye mer. Enten du er i starten av din karriere eller du vurderer et karrierebytte gir vi deg relevant info og verktøy til hjelp i jobbsøkerprosessen.

Logg deg inn på Min side for å få tilgang til karrieretjenestene til Samfunnsviterne.

 

EKSEMPLER PÅ ARBEIDSGIVERE

Når du skal orientere deg på arbeidsmarkedet anbefaler vi å fokusere mindre på stillingstitler og konkrete arbeidsgivere, og heller se på hva som kjennetegner jobber som ville vært interessante for deg.

Se vår oversikt over bransjer og arbeidsområder som kan være interssant for deg!

 

SAMFUNNSVITERNES KOMPETANSEGUIDE

Lurer du på hva en samfunnsviter eller humanist kan bidra med i din virksomhet? Vi gir deg oversikten over hvilke arbeidsområder våre faggrupper jobber med, hva de konkret kan bidra med og eksempler på relevante fag.

Se vår kompetanseguide.

 

BENYTT SAMFUNNSVITERNES KARRIERETJENESTER!

Samfunnsviternes karrieretjenester er for alle medlemmer, uavhengig av hvilken fase i arbeidslivet du er i.

Kontakt oss!

 

Karrieretilbudet er et medlemstilbud. Artikler og maler vil derfor i stor grad kun være tilgjengelig for medlemmer på Min side.

 


 

 

Fant du det du lette etter?